top of page
FOREDRAG,
"Lær dit barns tilgang til livet at kende"

AFHOLDT

Grafik til foredrag i webshop (2).jpg

Emilie

Coach indenfor mindset og vaneændring

Hellelou

Familieguide

Dine to foredragsholdere er Hellelou og Emilie - mor og datter. Da Hellelou var 21 år stod hun i en ung alder med ansvaret for et lille menneske. Igennem årene har læringskurven været stejl og i bagklogskabens visdom var der bestemt nogle ting der kunne have gjort det hele lidt mere harmonisk. 

Hellelou er uddannet pædagog og har efterfølgende krydret faget med forskellige terapeutiske efteruddannelser. Da livet i 2017 bliver kastet i alle retninger, begyndte en åbning indenfor det alternative også at få plads. Helt særligt indenfor mindfulness, numerologi og Clearing. Hellelous arbejdsområde handler om kvinden og hendes familie - både hendes egen familie og den hun kommer fra. I hendes arbejde med kvinden og familien kombinere Hellelou begge verdener, da det giver et langt bredere perspektiv til den enkelte kvinde og hendes familie. 

Emilie er tidligere bygningsingeniør, der har lavet et karriereskifte efter hun i en alt for ung alder brændte helt ud. Med sin uddannelse inden for coaching og holistisk sundhed, brænder hun for at højne mental velvære i vores samfund. Emilie kombinerer neurovidenskab med Human Design. med dyb forståelse af individuel trivsel, inspirerer hun andre til at finde balance i livet.

Køb din billet nederst på siden og vær med til en lærerig søndag, med vidensdeling og mon ikke et par gode grin. 

Et foredrag om forældreskab

Forældreskab er en fantastisk rejse, men kan også komme med unikke udfordringer.

 

Dette inspirerende foredrag dykker ned i kernen af forældreskabet og giver dig de nødvendige værktøjer til at forstå og støtte dit barns særlige tilgang til livet.

Foredraget er delt op i to dele - selve forældreskabet og derefter barnet.

Del 1: Vores egen rejse

Vi starter med at udforske forældreskab fra en pædagogisk vinkel. Hvordan påvirker vores egne livserfaringer og overbevisninger vores tilgang til opdragelse? Foredraget identificerer også, hvordan vores personlige udfordringer kan påvirke vores forældreskab og giver konkrete eksempler og værktøjer til at håndtere disse udfordringer.

 

Del 2: Barnets energi og Human Design

I den anden del af foredraget undersøger vi, hvordan Human Design kan hjælpe os med at forstå vores barns unikke energitype. Vi udforsker teoriens fem forskellige energityper og lærer, hvordan hver type har sin egen unikke tilgang til livet. Dette giver dig mulighed for at identificere dit barns energitype og lære, hvordan du bedst støtter deres personlige vækst. Derudover deler foredraget praktiske råd om, hvordan du som forælder bedst bruger din egen energi til at støtte dit barn.

 

Dette foredrag giver dig dybdegående indsigt og konkrete redskaber til at forstå og styrke forholdet til dit barn.

Uanset om du er en ny forælder eller en erfaren opdrager, vil dette foredrag give dig værdifulde indsigter og inspiration til at skabe en sund og kærlig forælder-barn-forbindelse.

Gør dig klar til at udforske en ny verden af muligheder med dit barn som din guide

Human Design er et værktøj der bunder i både videnskaben og spiritualitet. Human Design tager udgangspunkt i vores  fødselstidspunkt og sted. Det er et værktøj der kan hjælpe os med at finde tilbage til vores kerne. En kerne der er blevet mudret af vores opvækst, normer, gener og oplevelser. 

PRAKTISK INFORMATION
  • Pris: 350,00 ,-

  • Lokation: Kirkebakken2, Krogsbølle, 5450 Otterup, (I fælleshuset).

  • Tidspunkt: Den 19. november 2023 klokken 11.30-14.00

  • Human Design chart: For at få den bedste oplevelse og mest ud af foredraget, find dit eget og dit barns chart inden søndag den 19. Dette kan du gøre på myhumandesign.comFor at få dit chart skal du have følgende:​​

    • Fødselstidspunkt og fødselssted. Eksempelvis: 27. april 1992, Roskilde Denmark. ​

bottom of page